Välkommen till min nya blogg!
Hej! Jag heter Mattias Kristoffer Nixell och är en helt normal kille på artonde året som ivrigt utbildar sig till datanom. Jag bor i Närpes, en liten och klurig stad i västra delen av Finland! Vi har kakor här... och tomater som vi är 'kända' för, men jag gillar inte tomater. Nu ska jag börja blogga, får se vad det blir till!
Jag trodde seriöst introduktionen skulle vara svårast men dedär gick väl fint? ;)
Många frågar oss datanomer vad vi håller på med om dagarna och åt lika många har vi problem att förklara vad vi egentligen gör. Det finns massor av vägar för en datanom, man kan jobba både utanpå och innanför datorn, utveckla spel och producera film, och mycket mycket mer!
Visste ni att allt som visas i skärmen består av 1:or och 0:or? :O
Min väg som datanom är programmering, med andra ord så kommer jag att vara med och utveckla spel / program i framtiden. Vem vet, kanske en dag spelar du ett spel som jag har producerat! Men just nu så håller jag på med hemsidor. Jag skapar dem, fixar dem och publicerar dem. Det är vad denna blogg huvudsakligen kommer att handla om, hur jag använder min datanom utbildning... men mycket annat också förstås!
Fakta: Tryck ctrl+D, vips du kommer alltid att minnas min blogg! :)
Vi ses imorgon då jag publicerar mitt första riktiga inlägg riktigt på riktigt! Undrar vad jag hittar på då :P
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback